woensdag 7 mei 2014

Dag 16 - Roemenië

Vandaag begon de dag weer met mooi weer. Wij konden om 08:30 aanschuiven aan de ontbijttafel waar de worstjes en gebakken eitjes al klaar stonden. Na het ontbijt vertrokken wij weer richting Tichendeal om daar te gaan bouwen. Vandaag waren de jongens bezig met bekistingen, beton/sement maken en profielen stellen. De bouw schiet mooi op, je kunt nu goed zien dat in de school verschillende kamers/lokalen komen. Gerry mengde zich vandaag ook in de groep van het bouwen en heeft hard meegewerkt.

Frank en Hans hebben vandaag een locatie bezichtigd voor een excursie die morgen plaats gaat vinden. Wij gaan met de hele groep naar de bergen met eeuwige sneeuw en daarna krijgen wij de gelegenheid om te zwemmen of Sibiu in te gaan. 

De mensen van de keuken en nog een paar leerlingen gingen vandaag naar Hosman naar een huiswerkverblijf om nasi te koken en oliebollen te maken voor alle kinderen daar. Er waren nog heel wat oliebollen en nasi over dus dit konden wij 's avonds met onze eigen groep eten. Na het avondeten gingen wij nog langs de Kaufland. Daarna was er gelegenheid om weer naar de sportschool te gaan.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten